Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in 120 landen op 6 continenten.

Over Formule1Grandprix.nl

Formule1Grandprix.nl is een Zweeds bedrijf met kantoren in Zweden, Kopenhagen, Barcelona en een callcenter in Londen. Het doel van Formule1Grandprix.nl is iedereen te helpen die geïnteresseerd is in informatie over en tickets voor Formule 1 Grand Prix in de hele wereld op een snelle, lokale, veilige en eenvoudige manier. Dankzij onze lokale overeenkomsten en contacten kunnen we altijd concurrerende prijzen aanbieden, zelfs voor races die uitverkocht kunnen zijn. We garanderen u, onze klant, dat u uw tickets op een veilige en beschermde manier kunt kopen, en we zullen ons uiterste best doen om uw F1-vakantie zo fantastisch te maken als in uw dromen.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter Formule1Grandprix.nl, de heer Marcus Moeschlin heeft een waarlijk passionele relatie met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere evenementen. Reeds als jonge 18-jarige man organiseerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Zijn carrière was er altijd op gericht mensen grote evenementen en internationale ervaringen aan competitieve prijzen te bieden, niet het minst in de tijd dat Marcus eigenaar was van Box Office in Zweden. Marcus is ook een van een handvol digitale pioniers binnen de evenementensector, aangezien hij reeds in 1990 mede aan de wieg stond van Global Tickets, een uniek netwerk, waar 22 landen tickets voor internationale evenementen elektronisch onderling kochten en verkochten. Terwijl de concurrentie in 1990 nog steeds gebruik maakte van fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk werd Global Tickets in 1992 bekroond met "The Queen's Award" voor het beste exportidee. Kortom, achter Formule1Grandprix.nl staan vele jaren ervaring, met kantoren in Zweden, Denemarken, en een call center in Londen en Kopenhagen, die allemaal samen Formule1Grandprix.nl tot een plaatselijk bedrijf met wereldwijde netwerken en ambities maken.

Op het Zweeds kantoor (helpdesk) zit Anna Leppäniemi en op het Deense kantoor in Kopenhagen zit Kim Harbers, Lene Aagesen enCamilla Bidstrup. Ze hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soort arrangementen in de gehele wereld, met het hoofdgewicht op musicals en sport.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor international arrangementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de werkzaamheden die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde in vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager voor de Noordse landen. Kim´s functie en verantwoordingsgebied bij Ticmate is het schapen en het plegen van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en de buitenlandse agenten die Ticmate gebruiken, zodat we altijd de beste contacten hebben voor de ticketverkoop voor de international arrangementer in de wereld. Kim is ook landschef voor Ticmate´s Internetsites.

Er staat dus vele jaren ervaring achter Ticmate met kantoren zowel in Zweden als in Denmarken, wat Ticmate maakt tot een lokale firma met een globaal netwerk en ambities.

Formule1Grandprix.nl is eigendom van Ticmate

Marcus Moeschlin's belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, en kende een gestage groei vanaf het begin. Ticmate's visie is om de toonaangevende leverancier in Europa te zijn voor de ticketverkoop voor allerhande internationale evenementen en reizen. Als onderdeel van deze strategie lanceerde Ticmate haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans bestaat LondonMusikaler.se in tien verschillende talen en in meer dan tien landen LondenMusicals.nl in Nederland behoort hier ook toe. De visie voor Formule1Grandprix.nl bestaat erin dat het ook beschikbaar dient te zijn in meer dan 15 talen, en bijstand dient te bieden aan plaatselijke klanten in meer dan 40 landen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York en Rome. In de Raad van Bestuur vindt u, naast VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, en Jan Friedman. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Bestuur in de handel, het reiswezen en media.

Marcus Moeschlin

 

Ticmate
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen