Algemene Voorwaarden

Als uw reservering voltooid is - bevestigd en betaald, kan het niet veranderd, geannuleerd of terugbetaald worden. Als uw reservering voltooid is, raden we u aan ze af te drukken. We zullen u ook een reserveringsbevestiging sturen via e-mail.

Tickets

Wanneer uw boeking is bevestigd en betaald, wordt er direct een voucher/e-ticket als PDF document naar uw e-mailadres gestuurd. U dient deze PDF voucher/e-ticket te printen en een kopie mee te brengen naar de race-locatie. Op het PDF document staat duidelijk vermeld of de tickets naar uw hotel worden bezorgd, per koerier verstuurd worden naar uw postadres/thuisadres of dat de tickets opgehaald kunnen worden bij de racebaan zelf. Alle informatie die u nodig heeft, kunt u terugvinden op de PDF voucher/e-ticket.

Ticmate

Ticmate (het bedrijf achter Formule1Grandprix.nl) is enkel een ticketagent voor het racecircuit, en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het evenement of in geval van overmacht. Ticmate kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen, waardoor u te laat op de race aankomt of helemaal niet kunt komen.

Op aanvraag:

Voor sommige races moeten de tickets aangevraagd worden. In dat geval kan het tot de volgende werkdag duren voor uw reservering bevestigd of afgewezen wordt. Als uw reservering bevestigd wordt, wordt de betaling afgerond en worden uw reserveringsbevestiging en e-tickets/vouchers naar uw e-mailadres verzonden. Als uw reservering afgewezen wordt, zullen we u zo snel mogelijk informeren, en zal er geen betaling gebeuren.

Prijs en reserveringskosten

De prijs die u hier betaalt, is inclusief de reserveringskosten van het circuit, van onze agent en onze reserveringskosten. Deze reserveringskosten houden in dat er een aanzienlijk verschil kan zijn tussen de prijs die u hier betaalt en de prijs die wordt afgedrukt op de tickets die u krijgt voor de race. De prijs wordt steeds hoger naar mate de datum van de race dichterbij komt! De reserveringskosten dekken ook de levering en de commissie voor het circuit, voor onze agent en voor ons. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van deze kosten VOOR u uw aankoop voltooit. Als u vragen hebt over deze kosten, gelieve dan contact met ons op te nemen VOOR u uw reservering voltooit, aangezien er heel weinig kans is dat we u kunnen helpen nadat uw reservering voltooid is.

VGV

We raden u aan om onze VGV zorgvuldig te lezen, als u vragen heeft.

Als u tickets koopt via dit systeem, gaat u akkoord met en bent u gebonden aan de voorwaarden hierboven.

Algemene Voorwaarden, Formule1Grandprix.nl

 

Ticmate
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen